Sjukstuga för hela slanten..

 
Tycker att det är dags att bli frisk nu..
Jag masar på här hemma (fast egentligen ligger jag mest i soffan) i min onepice som jag fick i julklapp 2014 av min pappa och hans fru. Febern håller jag i schack med lite panodil och resten av förkylnigen är vad den är - försöker mest bara vila för att bli frisk. Glasögonen har jag burit de senaste två dagarna då jag insett att jag ser sämre nu sen jag blev gravid - knasigt att ögonen påverkas, men samtidigt inte chockerande. Tidigare har jag klarat mig ganska bra att endast använda glasögonen då jag verkligen har behövt - det vill säga då jag ska läsa minimala texter eller sitter vid datorn. Nu är det till och med jobbigt för ögonen att kolla på tv där avsnitten är textade om jag inte bär glasögonen. Så nu lär dem bli flitigt använda, annars ligger jag där men kraftig huvudvärk, och det vill jag verkligen inte.
 
Nu ska jag svara på alla fina kommentarer jag fått av er och sen mysa ner mig under filten i soffan och kika på serier. Har fastnat för en ny serie på Netflix som heter Salem. Handlar om häxor förr i världen, ändå helt okej. Fungerar att slö kolla på medan man är sjuk.
#1 - - Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

krya på dig

Svar: Tack :)
Jennie Lundmark

#2 - - Mirre:

Oh krya på dig <3

Det är en toppenbra vagn, väldigt lättkörd och stabil, gillar den skarpt, samt bra att man kan reglera handtaget mera än på de flesta vagnar, min sambo är lång och han får gå så kupad på andra vagnarna

Svar: Tack! :)
Härligt att ni är nöjd med vagnen :) Skönt att man kan reglera handtaget riktigt ordentligt, behövs om den ena är lång och den andra kortare :)
Jennie Lundmark

#3 - - Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Älskar de där Netflix-dagarna i soffan. Det blir en hel del såna här också med all väntan :) Hoppas du snart mår bättre!

Svar: Jag sitter och bara ler för mig själv när jag läser ditt svar. Så underbart för er som förlorat tidigare graviditeter, att se att allt ser bra ut med denna lillknodden! Och att han är så livlig <3

Ja, idag är det exakt 2 veckor kvar och hon kan titta ut närsomhelst och upp till 4 veckor!! Känns helt sjukt att om högst en månad så är jag mamma! :D Än så länge tryter inte tålamodet så värst mycket, trots att det känns som att alla får sina bebisar i gravidgrupperna på Facebook nu och att jag sitter här och har inte ens en liten förvärk... Men det kommer nog kännas riktigt tungt om det fortfarande inte kommit någon bebis bf+1, när man haft det heliga datumet sen RUL i augusti ;)

Haha, nä det är ju en bit att åka till Ullared för er. Men det är verkligen en toppenbutik när man väntar barn, fast ni kanske bara hade gått back på bensin om ni skulle fara dit... :P

Svar: Svar kommer på din blogg :)
Jennie Lundmark

#4 - - Cissi:

Krya på dig!! Hoppas du mår bättre ;)

Hur kommer det sig att ni gjort så många tidiga ultraljud? är det för illamåendet?

Svar: Tack så mycket. Förkylningsmässigt mår jag bättre, men illamåendet, kräkningar och foglossningar har nu tagit ett ordentligt grepp om mig :/
Alla tidiga ultraljud har och göra med vår bakgrund när de kommer till graviditeter. Eftersom att vi har haft ett MF och ett MA så fick vi extra kontroller för att trygga oss och skapa lite lugn istället för stress och oro :)
Jennie Lundmark

Upp