PDOL är i fullgång..
Precis som rubriken lyder så är det PDOL..
För er som inte vet vad det är, så är det en typ av festival vid namn Piteå Dansar och Ler. Ganska trevligt med liv och rörelse, det enda jag inte gillar är alla människor som, mer eller mindre, är fulla dygnet runt från det att PDOL startar på onsdagen tills dess slut på söndagen. Det blir för mycket och de är inte roligt med människor som är så dyngraka att de knappt vet in eller ut. Men i vilket fall som helst så har vi haft det ganska trevligt än så länge. Ingen alkohol för oss, men de behövs inte för att ha kul. Vi har varit på området alla dagar förutom onsdag. Torsdag såg vi Dia Psalma - skriver kanske ett separat inlägg om det. Vi vandrade runt på området och mest bara var. Fredag så var vi en kortis på kvällen, vandrade runt och bara kollade på människor. Det var inte förrens idag som vi spenderade lite pengar. Inte mycket, men lite grann i alla fall.

Det blev ett linne till mig (den på bild), två t-shirts till Hjärtat, några godis-remmar, middag ifrån mat-tälten och lite spelande i tivolit. En lugn och trevlig eftermiddag. Vi funderar på att snart dra iväg en kortis till och bara strosa. Se på människor och bara vara. 
#1 - - Sanna Eriksson:

Åhh vad kul! hoppas du får en superbra tid! Det brukar ofta va så på festivaler, att många blir fulla. Det är tråkigt att de inte kan ha kul utan alkohol :(

SV: Eller hur, det är verkligen ett väldigt onödigt ingrepp, tänk alla komplikationer som kan bli efter o_o. Sen är det nog inte så hälsosamt!

Övningen är helt fantastisk, passa på i någon reklampaus, snabb och enkel workout :D

Eller hur det är jättesvårt att få en helhet över det man gör under dagen. För man ligger inte platt som en mask direkt hemma hela dagen. Vilken underbar grej, att den är vattentät också! Är batteritiden bra? :)

Svar: Vi hade det ganska trevligt.. Jag vann 2kg kex-choklad så det är väl dumt att klaga :P Jo, det var en hel del fulla människor som ranglade runt. Tråkigt att man måste vara full typ dygnet runt under en festival. Hur mycket kommer man ens att komma ihåg?
Precis! Jag skulle aldrig göra ett ingrepp på min kropp (inte av något slag) om jag absolut inte skulle behöva det för min överlevnad eller mitt mående. Känns bara dumt, nog fan kan man leva ett bra liv utan en massa rumpinplantat och dylikt :P Träna upp rumpmusklerna istället så ser den lite "större" ut :P

Nä, telefonen är verkligen ingen bra manick för att logga all ens rörelse.. :) Man ligger verkligen inte platt som en mask hela dagarna. Man är ju igång mer eller mindre hela tiden :P Japp, vattentät så jag har min på mig alltid - till och med i duschen :D Batteritiden ligger på sådär 5-7 dagar. Jag tycker ändå att det är helt okej. Den lagrar även minne i upp till 30 dagar om man inte skulle ha möjlighet att synka den 1-2ggr / dag. Den är helt underbar i mina ögon :D
Jennie Lundmark

#2 - - Vanessa andersson:

vilket fiffigt namn :)

Svar: Eller hur? :D Det är ju exakt vad det är också ^^
Jennie Lundmark

#3 - - Cissi:

Verkar som ni haft det bra :D Nej alkohol behövs verkligen inte för att man ska ha kul :) Sund inställning :) kram!

Svar: Vi hade det riktigt trevligt faktiskt.. Vann till och med 2kg kexchoklad, inte fy skam ^^ Nä, alkohol behövs verkligen inte för att ha skoj. Tråkigt bara att det är så få människor som verkar vara medvetna om det.. :( Visst, nog kan det vara riktigt roligt med en fest där man dricker någon gång.. Men inte vara helt packade från tidigt onsdag morgon till sen söndag eftermiddag.. Hur kul är det ens? Hur mycket kommer man ens ihåg av festivalen? :/ Tragiskt..
Jennie Lundmark

Upp