Nästan så man blir en blöt fläck..

 | Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Dra åt hela fanders vad det är varmt..
Man behöver inte göra något alls för att nästintill bli en pöl på golvet. Det är riktigt varmt och fuktigt i lilla Piteå idag. Solen skiner, men döljs ibland av några moln - med andra ord en riktig sommardag! Jag har varit en sväng till min mormor och lämnat lite fotografier som jag lovat henne. Lite bilder från vår vigsel och några bilder på Elton - min systerson. Stannade hos henne en stund och surrade lite grann och hjälpte till med de hon behövde hjälp med. Annars har min dag än så länge varit väldigt chill, har inte riktigt haft något sug att göra något i denna värme. Men det är dumt att klaga, för snart är vintern här igen och den gillar vi inte alls..
 
Ikväll blir det PDOL och Dia Psalma för oss. Får se om det blir att gå en sväng och kolla in hur det ser ut i år, eller om vi bara ser Dia Psalma och sen far hem. Vi har hela helgen på oss att kolla in PDOL annars, och det är väl samma lika som andra år. Brukar inte skilja så jätte mycket från år till år.
#1 - - Sanna:

fin bild! :D

Svar: Åh, tack :D
Jennie Lundmark

#2 - - Celine:

Åh vad avis jag blir! Vädret i Kiruna suger fortfarande!

Svar: Nä, jag har fått höra det. Min mamma bor där uppe & hon säger att det inte ens är snudd på sommar hos er alls :( Tråkigt! För oss var det där första riktiga sommardagen på jätte länge!..
Jennie Lundmark

#3 - - Nicole:

Vilken fin bild! :)

Svar: Tack så mycket :)
Jennie Lundmark

#4 - - Vanessa andersson:

Åh vilken fin bild :D

Svar: Tack så mycket ^^
Jennie Lundmark

#5 - - Johan:

Fin bild.

Svar: Tack :)
Jennie Lundmark

Upp