Dags att folk lär sig skillnaden på ditt och mitt..


Ibland har man så fullt upp att man inte hinner skriva.. 
PDOL avslutades på söndagen - riktigt skönt måste jag säga. Visst, det är härligt med liv och rörelse i stan. Dock blir det lite för mycket ibland. Nu är allt tillbaka i vanlig ordning. Vi hann med att få bilen repad under lördagen. Någon tog sig friheten att dra en nyckel längs bilen, tur att det inte syns så mycket och att det var den bilen som ser förjävligast ut - men riktigt jävla onödigt! Att människor inte vet skillnaden på ditt och mitt. Hoppas att den som tog sig denna frihet får sin bil riktigt repad en vacker dag, så han/hon får känna hur det känns när någon rör vid ens saker utan tillåtelse. 

Annars har jag givetvis lyckats åka på en urinvägsinfektion också. Riktigt jobbigt är det, men samtidigt är jag van. Har det så pass ofta att jag känner igen symtomerna långt innan det bryter ut ordentligt. Lyckades inte få bukt på infektionen med hemmakurer denna gång, så jag har fått mig en antibiotikakur. Bara hoppas att den snart försvinner så jag slipper detta helvete..
#1 - - Sanna Eriksson:

Usch, med urinvägsinfektion - det är så himla jobbigt! Hoppas den går över snart. Du får dricka mycket citronvatten :) Tråkigt att bilen blev repad också! Min syrra var med om att de tände eld på deras bil.. så himla onödigt!

sv: 2 kg choklad tackar jag inte nej till! Har haft världens carving efter vit-choklad! Alltså det är så himla gott. Något jag aldrig skulle vilja vara utan :-)

Jaaa den filmen är så sorglig :( Dock tycker jag bioversionen, där de klippt bort onödiga scener, var mycket bättre än den som går att hitta online. Men det går att leva med att vissa scener är lite awkward.

Den verkar ju superbra! Åhh ska se om det blir över pengar efter Berlin, så kommer en fitbit att köpas in :-) Så himla kul!! Förstår att du tycker den är underbar, värsta bra motivationen att göra saker! :D

Svar: Ja, urinvägsinfektion är inte kul.. Men jag börjar vara så van, tyvärr :( Citronvatten fungerar tyvärr inte på mig.. Inte tranbär heller, vilket är riktigt tråkigt. De enda som kan hjälpa om jag har tur är att dricka 2-3 liter vatten/dag och på så vis spola ut bakterierna.. Men oftast behöver jag tyvärr antibiotika. Men usch vad hemskt.. Att få bilen bränd är ju värre än att få den repad! Riktigt onödigt då folk inte kan se skillnaden på deras och andras saker..:/
Nej, de gör man verkligen inte.. Nackdelen är bara att man måste ha väldig självkontroll då man har så mycket choklad hemma :P Vit-choklad är gott, men bara i små mängder.. Jag tycker att det blir lite för mycket annars :P

Okej, jag har som sagt aldrig sett den filmen så jag har ingen aning alls om vad som egentligen är vad..

Ska du resa till Berlin? Vad spännande! ^^ Den är verkligen en morot, får en alltid att vilja gå dem där extra stegen bara för att uppnå ens mål :)
Jennie Lundmark

#2 - - Cissi:

Alltså, det finns idioter till allt.. Fy så tråkigt i vilket fall som helst :( Tur det var er "fulaste" bil iallafall. Usch, urinvägsinfektioner får jag väldigt lätt oxå, och har lärt mig symptomen även jag.. Allra värst var det en gång då jag inte kunde lämna toan ens, tog med mig laptopen in på toa och bara satt där och led :( det är hemskt! Brukar dricka väldigt mkt så fort jag får minsta symptom, de brukar spola bort det. citronvatten funkar väldigt bra. Dricker alltid massa vatten/vitaminbrus varje morgon för att förebygga, gör jag inte det så kommer symptomen direkt, typ som om det vore latent eller något och bara väntar på att bryta ut :S riktigt jobbigt är det, så jag vet hur du känner dig :( Hoppas det försvinner snarast! kram

Svar: Jo, nog är det tråkigt alltid. Ingen människa vill väl få sin bil repad oavsett utseendet på den.. För det är faktiskt lite kränkande att någon anser sig ha rätten att inkräkta på mina saker. Jag skulle aldrig röra vid någon annans saker utan tillåtelse, och då tycker jag att det ska vara självklart för andra också. Men tydligen inte. ren jävla idioti!
Urinvägsinfektion är verkligen inte roligt.. Jag har också haft liknande händelser då de inte gick att lämna toaletten utan att det bara kändes "värre".. Även om de gjorde ont som satan att sitta på toa så känns de ändå bättre än att sitta i soffan och ha ont, för på toa kan du i alla fall kissa när du vill utan att behöva sitta och "dum-hålla-sig". Jo, jag brukar dricka 2-3 liter vatten så fort jag märker av symtom, men det är sällan det hjälper och citronvatten fungerar inte alls på mig. Inte tranbär heller, tyvärr. Än så länge har jag märkt att vatten är det mest effektiva, men då funkar det inte lika ofta som jag skulle vilja.. :( Men usch så jobbigt.. Du kanske skulle ha kollat upp varför du får symtom så fort du inte "förebygger" det :/ Det får inte jag, utan det kommer lite nu och då bara. Behöver inte förebygga det på någon speciellt sätt undertiden jag är frisk. Tack, det hoppas jag med! Kram!
Jennie Lundmark

Upp