När man inte är så duktig så blir det såhär..

 | Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 

Det här med att blogga går ju jätte bra för mig, eller vad tror ni?
Men har man en hel del att göra så är det inte direkt så att bloggen blir prioriterad. Men jag kommer nu och då på att bloggen finns och att det kanske är dags att göra ett inlägg. Jag längtar dock tills vi börjar renovera inomhus igen för då har jag mer att skriva om och dokumentera, just nu händer det inte så mycket på den fronten. Vi kan inte göra något förrän vi har fått fönstrena bytta och det kommer inte att ske förrän i början på oktober. Firman vi har anlitat för att byta är uppbokad tills dess. När dem är klar så kommer vi att sätta matjord och så gräs och hoppas att gräset överlever så vi har en fin och ordentlig gräsmatta till våren. Så, som ni hör, så kommer vi inte att renovera något inomhus förrän vi har fått nya fönster. Det är ett heltidsjobb att ha hus då man hela tiden vill göra saker.
 
Annars då? Det händer saker hela tiden, men som vanligt inte så mycket som jag kan eller vill förtälja i bloggen. Dels för att det har och göra med jobb, vilket jag sagt att jag inte ska prata om i bloggen, och sen är det en hel del privata saker som omvärlden inte behöver veta. Jag tänker inte vara som en öppenbok i min blogg, utan hålla det privata för mig själv och de få utvalda som jag pratar med och bara delge det jag känner att jag klarar, vill och behöver dela med mig av..
#1 - - Carina:

Fin bild!: :D

Svar: Tack så mycket! :)
Jennie Lundmark

#2 - - Cissi:

Låter klokt tycker jag :) Man behöver som du säger inte berätta exakt allt! :) Jobbigt att det står still i renoverandet, men det kan vara skönt med en paus också. Vi har också en paus, även om jag målar karmar lite när jag känner för det ^^ Har massa jobb själv nu, så det är lite drygt..

Vi har både en audi a4 och en saab 9-5 :) Min saab fick jag av pappa när han gick bort i cancer, det är samma bil som jag en gång övningskörde i tillsammans med han.. Så den är värd mkt för mig <3 Bromsarna är fixade nu också, så hon blev som ny :D årsmodell -98 så inte så himla ny bil egentligen haha ;p

Svar: Nä, lite privatliv måste man ju få ha. Jag känner inte riktigt för att vara som en öppenbok som berättar allt för omvärlden ^^ Jo, vi står helt still när de kommer till renoveringen och vi kommer nog att stå still ett tag till. Blir nog inget förrän fönstrena är bytta och vi sått gräsmatta. En sak i taget ;)
Kan verkligen förstå att bilen är värd mycket för dig! Bra att den blev som ny, nu kanske du slipper att den kärvar här framöver ;) De behöver inte alltid vara en jätte ny bil för att den ändå ska kännas som att den är relativt ny :)
Jennie Lundmark

Upp