Äntligen får den rulla på gatorna igen..Nu rullar Audin igen..
Det har varit ett missljud från Audin ett ganska bra tag, och då vi inte vetat vad det berott på så har det varit svårt att repa. Vi tänkte dock att vi byter de vi kan och har också får vi se vad det blir. Så maken har slitit på i garaget för att lyckas byta hjullagret och givetvis märkte vi att styrelsen var gängpaj så den blev bytt också. Igår hamnade bilen äntligen på marken igen med alla hjulen på plats och vi tog en provtur, till vår förvåning märkte vi att missljudet är borta - skönt! De var hjullagret som levt djävul och tydligen var de gamla lagret rejält slut. Så nu äntligen lever det inte om och bilen är körbar. Vi måste dock göra en hjulinställning lite senare, eftersom att styrleden blev bytt men de hinns med. Jag kör då äntligen min egna bil, även om jag inte vågar köra och ställa bilen på jobbet än - inte efter sist då någon idiot lossat mina hjulbultar! Jag ska införskaffa låsbultar så jag inte behöver oroa mig nå mer, för jag vägrar vara med om att nästan tappa ett hjul en gång till bara för att folk inte har något samvete för att inte skada andra.

Båda bilarna rullar på Piteås gator idag, vilket är väldigt ovanligt. Svärmor är på besök över natten. Hämtade henne inne i stan på förmiddagen då hon kom med bussen. De är härligt att ha henne här och få rå om henne lite grann, spendera kvalitetstid och bara vara. 
#1 - - Cissi:

Vad är det för audi? Fyfan vilka idioter det finns, lossa hjulbultarna? Fan vilka idioter..! Skönt med lagad bil dock, min ska in nästa vecka och få nya skivor, ok och belägg fram för just nu skakar det som fan när man bromsar och något dunkande ljud för ena bromsoket håller på att faller sönder och skivorna är snea xD lagom skoj haha.. kram

Svar: Det är en Audi 80 :D En gammal och gullig bil som tyvärr har fått åka in i garaget igen för lite mer fix :P Det har skett lite nu och då ganska länge i Piteå att folk utan hjärna far omkring och lossar hjulbultar på bilar.. :/ Riktigt tragiskt och fan inte skoj att vara med om :S Har du också en Audi eller är det någon annan skönhet? :D Haha, du de där lät inte bra! Men du har väl fått det fixat nu? :D Karln här har en hel del arbete att göra på min bil, för den måste vara ihopsatt och klar till på fredag för då ska det göras en hjulinställning :P Kram!
Jennie Lundmark

Upp