Spontantrippar är aldrig fel..Just nu sitter vi i Arvidsjaur och ikväll bär de av hemåt igen..
Det blev en spontantripp hit igår på förmiddagen för att vi ville inte sitta hemma och rulla tummarna. Då är vi hellre social med Hjärtats föräldrar och våra älskade katter som är här uppe. Förra helgen var en riktigt slappar/skit helg som spenderades mest i soffan då vi var dåliga båda två - en sån helg ville vi verkligen inte ha igen. Jag har kramats med Mew som aldrig förr, han är så himla kelig och mysig. Annars har vi inte gjort så mycket, varit social och så som man brukar då man är borta. Hjärtat har kollat lite mer på min bil, haft upp den på lyften för att hitta backljuskontakten - inte lättast att finna nej! Just nu har jag inget fungerande backljus och med tanke på hur mörkt det är om kvällarna så skulle jag uppskatta lite ljus. Får väl se om och när vi får ordning på det.

Vad finns annars att säga? De känns som att det är full rulle hela tiden, fast de har varit ganska slött medan vi varit sjuka. Jag är konstant trött, och de skyller jag på vädret och mörkret. Hösten är fin på sitt sätt, men samtidigt är den en humördräpare. Jag och hösten är inte bästa vänner, tyvärr.
#1 - - Cissi:

Håller med dig om hösten, man blir fan deppig D: Jobbar som ett as jag, så är oxå massa trött :( Men imorgon är jag ledig innan 6 dagars jobb igen, så ska passa på att njuta av den dagen!! Hoppas det går bra med bilen! kraaam

Svar: Hösten är hemsk ibland.. :/ Inte bra att jobba ihjäl sig, du får ta de lite lugnt emellan åt också :) Det har gått bara bra med Audin. Den ska bara få sig ett par nya vinterdäck innan jag tar ut den på vägarna igen, eftersom att de däcken som finns är helt värdelösa :P Kraam!
Jennie Lundmark

#2 - - Nora Bååth:

Så himla fin!

Upp