Bättre sent än aldrig, kanske?..

 | Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
Det här med att blogga alltså, det går ju jätte bra..
Men tyvärr så blir det så då man inte har så mycket att säga. Vi jobbar och sliter båda två med våra arbeten så de finns inte allid så mycket tid över till annat, vilket är lite tråkigt men tyvärr så det ser ut. Vi väntar på att grabbarna ska komma och byta våra fönster och på att få anlägga gräsmatta - samma lika som sist jag skrev. Men de sker inte förrän i oktober, så vi kommer att ha en hel del väntan innan det är dags. Källaren står still i väntan på att allt utomhus ska bli klart. Tur som var så har vi ju hela livet på oss att få ordning, så det brinner ju inte i knutarna - så att säga. Även om man gärna vill, helst nu!
 
Annars har vi fått tråkiga nyheter inom familjen. En släkting på Hjärtats sida har avlidit, tråkigt men inte direkt oväntat, tyvärr. Jag köpte ett ljus till henne förra vecka (dagen efter hon gick bort) och med det ljuset tänker vi på henne och hoppas att hon har det bra vart än hon håller hus. Vi hoppas att hon håller ett vakande öga på oss och att hon hälsar på lite nu och då. Förevigt saknad - men alltid i våra hjärtan!
#1 - - josefine:

vilken fin bild!
tråkigt och höra om din släkting <3

Svar: Tack! <3
Jennie Lundmark

#2 - - Cissi:

Beklagar :( Aldrig roligt när någon nära går bort.. trust me, I know :(((( Saknar pappa varje dag fortfarande, trots att det gått över tre år :/

Svar: Det är de verkligen inte! :( Men man får ta en dag i taget och kämpa vidare. <3
Jennie Lundmark

Upp