Spontantrippar är aldrig fel..Just nu sitter vi i Arvidsjaur och ikväll bär de av hemåt igen..
Det blev en spontantripp hit igår på förmiddagen för att vi ville inte sitta hemma och rulla tummarna. Då är vi hellre social med Hjärtats föräldrar och våra älskade katter som är här uppe. Förra helgen var en riktigt slappar/skit helg som spenderades mest i soffan då vi var dåliga båda två - en sån helg ville vi verkligen inte ha igen. Jag har kramats med Mew som aldrig förr, han är så himla kelig och mysig. Annars har vi inte gjort så mycket, varit social och så som man brukar då man är borta. Hjärtat har kollat lite mer på min bil, haft upp den på lyften för att hitta backljuskontakten - inte lättast att finna nej! Just nu har jag inget fungerande backljus och med tanke på hur mörkt det är om kvällarna så skulle jag uppskatta lite ljus. Får väl se om och när vi får ordning på det.

Vad finns annars att säga? De känns som att det är full rulle hela tiden, fast de har varit ganska slött medan vi varit sjuka. Jag är konstant trött, och de skyller jag på vädret och mörkret. Hösten är fin på sitt sätt, men samtidigt är den en humördräpare. Jag och hösten är inte bästa vänner, tyvärr.

Bättre sent än aldrig, kanske?..

 | Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
Det här med att blogga alltså, det går ju jätte bra..
Men tyvärr så blir det så då man inte har så mycket att säga. Vi jobbar och sliter båda två med våra arbeten så de finns inte allid så mycket tid över till annat, vilket är lite tråkigt men tyvärr så det ser ut. Vi väntar på att grabbarna ska komma och byta våra fönster och på att få anlägga gräsmatta - samma lika som sist jag skrev. Men de sker inte förrän i oktober, så vi kommer att ha en hel del väntan innan det är dags. Källaren står still i väntan på att allt utomhus ska bli klart. Tur som var så har vi ju hela livet på oss att få ordning, så det brinner ju inte i knutarna - så att säga. Även om man gärna vill, helst nu!
 
Annars har vi fått tråkiga nyheter inom familjen. En släkting på Hjärtats sida har avlidit, tråkigt men inte direkt oväntat, tyvärr. Jag köpte ett ljus till henne förra vecka (dagen efter hon gick bort) och med det ljuset tänker vi på henne och hoppas att hon har det bra vart än hon håller hus. Vi hoppas att hon håller ett vakande öga på oss och att hon hälsar på lite nu och då. Förevigt saknad - men alltid i våra hjärtan!
Upp