Världens bästa Mew är hemma..Just nu har vi Mew hemma då han har varit dålig..
Svärföräldrarna hörde av sig förra veckan då Mew hade blivit dålig och jour-veterinären hade konstaterat att han var förstoppad och kraftigt uttorkad. Han fick dropp på plats men de kunde inte hjälpa med förstoppningen så han fick komma hem också körde vi honom dagen därpå till Djurkliniken i Skellefteå - de var de enda som hade en tid nog snabbt. Där fick han stanna i lite mer än ett dygn och fick den hjälpen han behövde. Så nu har han äntligen blivit sig själv igen, men vi behåller han hemma hos oss en stund till för observation och ser så att allt går som det ska. Sen får vi se om katterna hamnar hos oss eller om de får vara kvar i Arvidsjaur. 

I överlag händer det en hel del hemma hos oss. Vi har nyss fått fönstren bytta och det är snart dags att försöka dra igång med renoveringen i källaren. Sen händer det en hel del annat, men tyvärr får ni inte veta vad ännu. Men vi har fullt upp, minst sagt! 
#1 - - Cissi:

Hoppas han kryar på sig <3

#2 - - Mirre:

Klart du kan få, skriv din mailadress så mailar jag =D

#3 - - Mirre:

Du fick adressen va, annars här skriver jag igen =D

#4 - - Mirre:

Det är ok att publicera, =D, har ju låst bloggen nu, så ingen fara. Jamen vad skönt att kissen mår bra igen nu, stackarn.

Ohh tack så mycket, vad roligt att du besökte mig =D

Upp