Nu säger vi hej till den nya bloggen..

 
Då var den nya bloggen i full bruk..
Ni som är intresserad av att fortsätta läsa om händelserna i vårt liv, renovering, fotografier och allt annat som brukar dyka upp på min blogg kan ju hänga med till den nya. Denna kommer finnas kvar, men detta är det sista inlägget som kommer skrivas här - sad but true. Nu går jag in i en ny fas i mitt liv med mycket förändringar. Så med detta säger jag hejdå till Jenniemariajohansson.se och säger hej till jennielundmark.se!
 
Klicka på bilden eller länken för att komma till min nya blogg. På återseende..

Då var man en gift kvinna..

 
Precis som rubriken låter, nu är man en gift kvinna..
Igår gifte jag mig med min stora kärlek Nils. Det blev en borgerlig, lätt och enkel cermoni med lite fika efteråt. Sen på kvällen vart det lite festligheter med underbara vänner. En perfektdag som, dock, slutade lite för tidigt på grund av vissa saker (som vi inte behöver ta upp här). Men trevligt hade vi och nu kan jag äntligen titulera mig själv som Fru Lundmark. Vi fick många fina blommor av våra nära och lite små presenter från familjen.
 

A deal has been made..

 
Igår var det verkligen en hektisk och jobbig dag..
Jag hade sovit riktigt dåligt natten före så allt kändes massor jobbigare än vad det nog egentligen var. Men det var full rulle hela dagen, kan inte gå in på allt som gjordes men lite grann i alla fall. Jag gjorde hemlagad palt så allt var klart och redo för servering till då Hjärtat kom hem, vi hade två möten inbokade på kvällen. Först kom det en fönsterkille angående fönsterbyten och direkt efter det kom det en larmkille angående larm. Det slutade i alla fall med att vi gjorde en deal med en av dem - vem får ni veta lite senare. När allt var över var jag då helt knäckt men somnade ändå inte förrän efter midnatt. Gode frustrerande!
 
Som jag sagt tidigare, de händer en hel del för oss i sommar och höst. Ska bli spännande att se hur allt blir och slutar. 
Upp