Dräneringen är äntligen slutförd..

 
Då var dräneringen av huset klart..
Efter cirka en och en halv vecka är dem äntligen klar med dräneringen. Just nu ser gården ut som tjugosju svåra år, men det kommer att bli bättre. Om en månad eller två kommer vi att beställa ungefär två lastbilslass med matjord och strö ut det över tomten för att sedan så gräs. Nästa år kommer det att vara grön och fin gräsmatta över hela gården istället för en sandstrand. Det är egentligen väldigt underligt att vi har problem med källaren då man ser hur fin marken är, men nu vet vi då med säkerhet att alla föregående problem är avhjälpta. Ska bli så skönt när allt är klart och man kan börja planera sin trädgård.
 
Annars då? Jo, idag var Pite Energi äntligen på plats. Vi har varit internetlösa i nästan två veckor då grabbarna från Bergs lyckades kapa vå fiberkabel (sånt som händer) och då de ringde Pite Energi för att få dem att komma ut och laga vår kabel så skulle de komma i mitten/slutet på förra veckan, men inte dök dom upp inte. Utan imorse behagade det att komma. Bättre sent än aldrig? Eller?
 
#1 - - Cissi:

Ja så är det alltid med hantverkare och byggarbetare generellt känns de som.. Vårt badrum tog sjukt lång tid det med då rörmokaren inte kom när det var sagt många gånger, så det var sjukt segt :p Men ja, bättre sent än aldrig! :) Skönt att det äntligen är klart för er :)

Svar: Sant, de är sjukt sega. Vet inte om de bara är så rent allmänt eller om de har fullt upp (eller bara skyller på det för att de är sega) :P De är tråkigt då man som kund måste vänta på dem. För de är ju inte de som blir lidande utan de som väntar, tyvärr..
Jo, nu är det riktigt skönt. Måste bara vänta 1-2 månader nu på att marken ska sätta sig så man får köpa matjord och så gräs :D
Jennie Lundmark

Upp