Arbete på gården behövs alltid..

 
Igår arbetades det ganska flitigt på gården..
Grabbarna lade plattorna på framsidan och plattorna till trappen på baksidan. De flyttade om räckena och trappen, så nu går vi ut på gården från hörnet av altanen istället för mitt på sidan. Känns mycket bättre sådär och personligen tycker jag att det ser bättre ut. Igår kom vi fram till att vi har en hel del arbete på altan att göra innan den är i bra skick och som vi vill ha den - men de får vi ta eftersom. Finns alltid något att göra med hus och altanen är inte prioriterad i år.
 
Idag har vi fixat lite mer på gården. Jag klippte den lilla gräsmatta vi har kvar medan Hjärtat fixade med hägrännorna och pysslade på kring garaget. Även om det har varit växlande molninghet idag så har vädret varit underbart. Varmt och skönt med en svag ljummen bris. Kan verkligen inte klaga..
 
#1 - - Cissi:

Ja visst känns de som så, att det alltid finns något att göra haha :p Jag målade just tredje varvet på hallskåpets insida idag som jag håller på att måla om, behövs dock ett lager till och sen vänder jag dörren och målar två varv på utsidan :p Sen allt trädgårdsarbete osv :p Vår utsida är inte heller prioriterad för tillfället, vi har planer på att bygga trädäck och fixa baksidan men de får bli nästa år... Allt har sin tid.. Är typ så man får tänka haha :p kram

Svar: Joda, med hus går man aldrig utan nått att göra :P Åh, spännande! Ska det bli vitt skåpet? Du lägger väl ut bilder så man får se slutresultatet? ;) Rom byggdes inte på en dag, lite så ser jag det med vår utsida.. Allt kommer i sinom tid.. Sen måste man tänka lite hur länge man har varit på plats i huset och om man verkligen vill börja överallt och med allt samtidigt.. :) De vill då inte vi, så altanen och allt där det får vänta till nästa år eller året därpå. Just nu ska vi fokusera på att få ordning på gräsmattan och att renovera klart det som är påbörjat inomhus.. :) Så som källaren som står helt utriven och tom :P Kram!
Jennie Lundmark

Upp