Dags att folk lär sig skillnaden på ditt och mitt..


Ibland har man så fullt upp att man inte hinner skriva.. 
PDOL avslutades på söndagen - riktigt skönt måste jag säga. Visst, det är härligt med liv och rörelse i stan. Dock blir det lite för mycket ibland. Nu är allt tillbaka i vanlig ordning. Vi hann med att få bilen repad under lördagen. Någon tog sig friheten att dra en nyckel längs bilen, tur att det inte syns så mycket och att det var den bilen som ser förjävligast ut - men riktigt jävla onödigt! Att människor inte vet skillnaden på ditt och mitt. Hoppas att den som tog sig denna frihet får sin bil riktigt repad en vacker dag, så han/hon får känna hur det känns när någon rör vid ens saker utan tillåtelse. 

Annars har jag givetvis lyckats åka på en urinvägsinfektion också. Riktigt jobbigt är det, men samtidigt är jag van. Har det så pass ofta att jag känner igen symtomerna långt innan det bryter ut ordentligt. Lyckades inte få bukt på infektionen med hemmakurer denna gång, så jag har fått mig en antibiotikakur. Bara hoppas att den snart försvinner så jag slipper detta helvete..

PDOL är i fullgång..
Precis som rubriken lyder så är det PDOL..
För er som inte vet vad det är, så är det en typ av festival vid namn Piteå Dansar och Ler. Ganska trevligt med liv och rörelse, det enda jag inte gillar är alla människor som, mer eller mindre, är fulla dygnet runt från det att PDOL startar på onsdagen tills dess slut på söndagen. Det blir för mycket och de är inte roligt med människor som är så dyngraka att de knappt vet in eller ut. Men i vilket fall som helst så har vi haft det ganska trevligt än så länge. Ingen alkohol för oss, men de behövs inte för att ha kul. Vi har varit på området alla dagar förutom onsdag. Torsdag såg vi Dia Psalma - skriver kanske ett separat inlägg om det. Vi vandrade runt på området och mest bara var. Fredag så var vi en kortis på kvällen, vandrade runt och bara kollade på människor. Det var inte förrens idag som vi spenderade lite pengar. Inte mycket, men lite grann i alla fall.

Det blev ett linne till mig (den på bild), två t-shirts till Hjärtat, några godis-remmar, middag ifrån mat-tälten och lite spelande i tivolit. En lugn och trevlig eftermiddag. Vi funderar på att snart dra iväg en kortis till och bara strosa. Se på människor och bara vara. 

Äntligen är du tillbaka på min arm..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III | + iPhone 6
 
 
I tisdags kom äntligen mitt aktivitetsarmband..
Jag och Hjärtat köpte oss varsin Fitbit för snart 2 år sen - men givetvis så är dem försvunna.  Hjärtat tappade sin under ett av sina arbetspass en dag och har inget minne om vart förlusten kan ha skett och min den har bara försvunnit. Inte den blekaste i vart den är någonstans. Så då bestämde vi oss för att köpa varsin ny - varför ändra på ett vinnande koncept?  Aktivitetsarmbandet är en riktigt morot till att röra på sig lite extra - i alla fall för oss.  Jag älskar att kunna se hur många steg jag har gått, hur långt jag vandrat, hur många aktiva minuter, hur mycket vätska jag intagit och framförallt hur mycket och bra jag har sovit. Jag kan absolut rekomendera en Fitbit Flex till alla som vill ha ett aktivitetsarmband utan att kasta ut allt för dyra pengar. Ett armband till rimlig peng som verkligen håller det den lovar..
 
 
 
| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Ni hittar information om armbandet här och vart man kan köpa det till rimligt pris via Prisjakt.nu. Vi köpte våra från cdon.
 
 
Upp