Snorkar, snörvlar och hostar..Jag har åkt på en jobbig förkylning..
Snorig till tusen och hostar under kvällarna/nätterna - inte det trevligaste. Hoppas innerligt att det går över fort, men har inga förhoppningar på det eftersom att gravida har sämre immunsystem och därför har sjukdomar lite lägre än vanligt. Får väl se vad det blir av allt. I övrigt händer det inte så jätte mycket här. Eftersom att illamåendet hänger kvar ganska ordentligt har min läkare förlängt min sjukskrivning. Jag vill inget annat än att skiten ska gå över nu så jag får njuta av det lilla pyret som växer inom mig. Svårt att göra då man mår konstant illa. 

Jag har fått en liten kula på magen nu, och större kommer den att bli. Man kan tydligt känna livmodern, vart toppen är och hur den ligger. Vissa gånger, speciellt på morgonen och kvällen, kan man känna att livmodern är hårdare på ena sidan om naveln än andra. Riktigt vad det beror på vet jag inte, men har läst något om att där fostret ligger blir det lite hårdare. Jag lär, förmodligen, märka senare i graviditeten vad det beror på.
#1 - - Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Fina magen <3

Sv: Nu är det inte långt kvar till RUL för er! Kan tänka mig att ni längtar mer till det än till självaste julafton ;)

Så är det för oss också. Vi är väldigt flicktät på min sida släkten och han har bara pojkar. Kan säga att svärmor blev överlycklig när hon fick veta att det var en flicka :) Men jag hoppas på allt i världen att hon bara ska vara frisk när hon kommer ut och att det inte blir några komplikationer under fl. Men när man går med en liten i magen under så lång tid så blir man så nyfiken på att veta vem det är därinne. Hoppas det känns som att det går lite fortare för er efter RUL också :)

Svar: Tack snälla <3
Nu är RUL'en gjord, äntligen! :D Som vi har längtat och varit riktigt nervösa.. Man blir riktigt nojig dagen innan och inbillar sig typ att allt ska vara fel med det lilla livet. Men inte det inte, det lilla livet lever och mår. Allt såg bra ut och min magkänsla verkar ha varit rätt :D Vad hon kunde se så verkar vi få oss en liten grabb <3

Det kan jag tänka mig att hon blev. Min svärmor vart överlycklig även om hon hoppades på en liten flicka, de är de första barnbarnet för dom så hon är glad överlycklig oavsett :D Ja, man vill inget annat än att det ska komma ut en frisk och glad bebis och att förlossningen ska gå bra.
Jennie Lundmark

#2 - - Cissi:

Vilken fin liten bulle du börjar få :) Usch för förkylningar och illamående :( Hoppas att det blir bättre snart. Skickar en styrkekram iallafall till dig!

Svar: Tack så mycket, det lilla livet växer där inne så det nästan knakar ;) Gulliga du, tack så jätte mycket <3 Kram på dig!
Jennie Lundmark

Upp