Har då aldrig tur i spel, men vad gör de?

 
 
Är på Lindbäcksstadion och spelar bilbingo med grabbarna.
Det går väl inte sådär jätte bra, men trevligt är det i alla fall. Har varit nära vinst jätte många gånger, men det är alltid någon som hinner före. Det är då väldigt avslappnande och lugnande att vara och spela i alla fall, man behöver inte tänka nämnvärt och man kan bara sitta och vara. Det behövs verkligen efter allt.
 
Ska försöka knåpa ihop ett inlägg senare om vår resa till Hagfors och färjan till Åland. Måste bara komma till en dator då det är bökigt att skriva längre inlägg från telefonen.

Ska bli skönt att krypa till kojs..

 
 
Är verkligen helt slut i både kropp och knopp.
Kom fram igår kväll omkring 22 tiden, helt okej tid. Resan gick bra och det var inte så farligt jobbigt. Dagen har vi spenderat på Bergvik i Karlstad. Vi hittade oss lite smått och gått att inhandla och hade i överlag en riktigt mysig dag. När vi kom tillbaka till Hagfors så blev det tacos till middag och efter det ett kvälls dopp på Rådastrand. Underbar badplats med jätte fin badstrand och långgrunt. Vattnet var varmt och skönt, verkligen underbart. 
 
För närvarande ligger vi och kollar på tv. Börjar vara dags att lägga sig så man orkar upp imorgon då resan påbörjas vid 9.30 imorgon. Ska verkligen bli spännande att åka färja och jag hoppas att allt ska gå bra. Är lite nervös och har lite för mycket katastroftankar, men försöker tänka positivt.

På resande fot..

 
 
Ganska härligt att vara och färdas under sommaren.
Synd bara att man inte har en bil med AC, i alla fall en dag som denna. Men KD fungerar också. Vi passerade Höga Kusten och dess ståtliga bro för ett tag sen och är nu påväg igenom Härnösand. Resan går bra och smärtfritt, än så länge, och vi beräknar ankomst i Värmland någon gång under kvällen. Vi har inte allt för bråttom utan tar allt mest som det kommer. 
 
Längtar en skvätt till på lördag då vi ska kliva på färjan till Åland. Ska verkligen bli spännande. Har aldrig åkt sån färja tidigare och jag har aldrig varit på Åland heller.
Upp