När ska detta få ett slut egentligen?..

Helt slut i både kropp och knopp.
Det kan man lugnt säga. Har inte haft den bästa natten - sömnmässigt. Men det har fungerat ändå. Klev upp omkring 10 tiden, gjorde mig i ordning och for på husvisning med Hjärtat - inget hus för oss dock så letandet fortsätter. Därefter drog jag ut på en promenad med Anneli, Algot och Java på isbanan - riktigt mysigt och lite små kallt. Promenerade på i rask takt och surrade loss lite grann. Alltid lika trevligt att hänga med Anneli. Barnets Land fick sig även ett besök av oss, och sen sade vi hejdå till varandra och jag fortsatte med mitt. For hem och inväntade Hjärtat för husvisning nummer två - som inte heller var något för oss. Att detta sabla letande ska ta så lång tid och vara så frustrerande. Menmen, det kommer när det kommer. 
 
Nu ska vi mysa i soffan och bara vara jag och Hjärtat. Se lite serier, kramas och sen gå och lägga oss.

Like the stars miss the sun in the morning sky..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Åh, vad jag vill ha vår nu så man får sig några fina vårbilder. 
Visst är det fint med vinterbilder och snö i all ära, men har ledsnat på det. Har knappt tagit några bilder utomhus i vinter för det har varit lite för kallt samt att jag inte riktigt känt något sug efter vinterlandskap. Om det blir att bege sig ut på en promenad med Anneli och Algot imorgon så ska jag försöka kommma ihåg att ta med mig kameran, för då kan jag säkert hitta mig något att fota då jag ändå är ute. Men hela mig skriker efter vår, vill inget annat än ha lite varmare temperaturer, härliga värmande strålar från solen och bara massa utomhus mys. Så jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Snart inne i februari och den månaden brukar gå fort - så om jag bara kan hålla ut lite till så kommer den nog fortare än jag kan tänka mig.
 
Har piggnat till en aning idag. Har inte kvar febern så jag behöver inte sitta och huttra under flera filtar/täcken. Snuvan finns kvar, och huvudvärken hänger med men jag tänker inte låta det hindra mig från att leva lite. Bara gilla läget och tuta och köra - kanske inte gå ut allt för hårt men ändå inte sitta helt stilla.

Wake me up from this dream that never ends..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Då var det tisdag idag, och sista tisdagen för denna månad.
Känns konstigt att vi snart går in i februari och detta år har jag inte känt av någon åldersnoja - ovanligt men samtidigt skönt. Februari är min födelsemånad och det känns bra att äntligen ha en bra februari månad. Nog surrat om det, denna tisdag spenderar jag i soffan, under flera filtar med tofflorna på, med min dator och en bok. Fördelen med att vara sjuk är att man får mysa ner sig i soffan och bara vara, nackdelen är att man blir väldigt instängd och kan inte göra något samt att man mår skit. Men men, tur att det går över ganska fort med lite vila och mycket vätska.
 
Besöksstatistiken på bloggen ökar, och den ökar riktigt snabbt. Väldigt kul och spännande. Lämna gärna en kommentar och er bloggadress, skulle vara spännande att få kika in på mina besökares bloggar.
Upp