Ibland behöver hjärnan en paus..

Jag vet att jag har sagt det många gånger förr..
Men jag saknar verkligen sommaren. Idag har varit en ganska lugn dag - verkligen skönt. Det har varit några ärenden, har träffat lite vänner och sen bara varit. Ganska så behövligt. Kommer att bli ännu mer lugn och ro nu över julen också då vi ska fira julafton med Hjärtats familj. Jag tycker verkligen om att vara med dem! 
 
Jag saknar verkligen att ha ett kontor med ett skrivbord där det står en stationär dator. Även om jag älskar min Vaio så kan jag inte låta bli att föredra en stationär dator när det ska kodas designer och grejer. Har egentligen inte återupptagit kodningen, men jag kände att jag behövde något att fördriva tiden med lite till och från. En liten hobby som jag kan ha vid sidan av allt annat. Sitter man och kodar så har man inte riktigt tid att tänka på annat, och man har inte riktigt tid för något annat, precis som det ska vara. Funderar på att göra en helt ny desig från noll här någon dag, får väl se vad det blir och om det blir.

I snigelfart går det sakta framåt..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
Arbetet här hemma fortgår i vanlig ordning..
Hjärtat är jätte duktig och slipar väggarna i det blivande kontoret. En vända spackel och en sliprunda till och rummen är klart för tapetsering. Vi har haft lite semester i veckan från renovering eftersom att vi har behövt lite vila. Men nu rör det på sig igen och snart är vi klar med underarbetet. Jag längtar verkligen tills det börjar vara klart så man får gå vidare till nästa rum så vi får ordning på smårummen. 
 
Det är bra att man har renovering som distraktion så man slipper tänka hela tiden. Det känns som att hjärnan går på högvarv jämt och allt runt omkring blir lidande. Men nog vet jag att det ordnar sig till slut. Synd bara att det ska hända saker hela tiden, speciellt då man redan vadar runt i knähögt vatten. Aldrig en lugn stund i vårt hus, utan alltid något. Frågan är bara hur länge och hur mycket man orkar..

Hej mitt vinterland..

 
Jag är ingen direkt vinterälskare..
Men nog är det finare, bättre och mysigare med snö under vintern än regn, rusk och slask. Under dagarna här så har det kommit lite snö i alla fall och i skrivande stund snöar det lite grann. Det ska fortsätta snöa, enligt SMHI, till fredagkväll eller något sånt. Får väl hoppas att det kommer någon decimeter i alla fall och att den stannar kvar en stund. Det är så trist och jobbigt att vara ute och köra bil i mörkret, därav vill jag att det ska vara snö på vintern även fast jag ogillar vintern. Snö ljusar upp och gör att man ser mer efter väggarna och i dikena. Äh, nog snackat om denna sabla snö nu..
 
Har lite svårt att förstå att om mindre än en vecka så är det julafton. Vart sjutton har året tagit vägen? Jul är den högtid jag ogillar mest och det har sina förklaringar. Dock inget jag tänker gå in på, men det har hänt så mycket skit kring jul tidigare och detta året är det ingen skillnad. Att man aldrig kan få vara glad och njuta av en högtid, en högtid som ska ge glädje. Det detta år är dock inte kopplat direkt till julen, men eftersom att det skedde igår och är i anslutning till jul så spär det på min förakt mot julen. Alltid ska det hända något kring jul, aldrig en lugn stund.
Upp