Den som letar skall finna..

I veckan har vi fullt upp.
Vi ska och kolla på två hus idag, ett imorgon, ett på onsdag och ett på torsdag. Ni kan väl hålla tummarna för att vi hittar ett hus som passar oss bland alla dessa? Som jag skrivit tidigare, så är jag rätt less på att leta, dock måste letandet fortgå för att vi ens ska kunna hitta nått. Men överlycklig lär jag vara den dagen vi hittat huset och fått nycklarna, väntan tills dess känns som en evighet men de får jag leva med ett tag. Har för övrig varit och köpt en ny kameraväska till vår Systemkamera. Äntligen får man plats med lite mer grejer. Har även fått Polarisationsfiltrena till alla objektiv - så nu kliar det i fingrarna efter att fara ut och fota. Ska se om jag hittar lite tid i veckan då jag ändå har några lediga dagar. 
 
Nej, nu ska jag bege mig till Hjärtats jobb och hämta upp honom. Sen är det dags för visning. Håll tummarna för oss!

Att hitta sitt hus är fasen inte lätt..

 
 
Det här med att hitta sitt hus är inte lätt.
Vi har letat och letat ett bra tag nu, och ärligt talat så börjar jag bli väldigt less. Hittar vi inget hus innan vintern så blir det inget husköp förrän åt våren/sommaren. Vi tänker vara smart och låta bli att vi köpa hus på vintern då man inte ser grunden och tomten ordentligt. Kollade på ett hus i veckan som vi trodde skulle kunna passa oss, men ack så fel vi hade. Var inte alls något för oss, och det kom vi fram till på plats - så letandet fortsätter. Två hus är funna som har det vi vill ha, på papper. Men frågan är om de lever upp till våra förväntningar då vi väl kommer på plats - förmodligen inte. Ska försöka vara positiv och tänka positivt, men det är inte lätt då allt man hittar är skit. 
 
Som ni ser på planlösningarna ovan så vill vi ha minst 4 sovrum, och det är banne mig inte lätt att hitta ett hus som lever upp till våra förväntningar - och som har så många sovrum. Vi vill ha ganska stor tomt, dubbelgarage, bra planlösning, bra uppvärmning, bra pris - och hur lätt är det att hitta? Jag tror inte att vi hittar något hus i år i alla fall, men jag ska försöka vara positiv. Man kan ju bli glatt överraskad.

Don't facebook your problems.. Face them..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 

Hösten är kommen, vilket betyder att vintern är inte långt bort!
Det märks tydligt att det inte är sommar längre, vi har det lite kallare om dagarna (speciellt på nätterna), löven på träden har börjat gulna, det blir riktigt mörkt om kvällar och nätter samt att det blåser en hel del. Det är lite ruggigt ute, titt som tätt. Enda fördelarna med hösten är att man kan tända ljus igen, visst det kan man året om, men det ger ingen mysfaktor utan mörkret, samt att det finns en hel del fint att fota. Så mycket vackra färger på alla löv, man blir så glad då man går ut och tar fram kameran. Förrutom det så ogillar jag allt som har med hösten och vintern att göra. Det blir så kallt och grått. Mörkt nästan dygnet runt och man blir så nedstämd.

För övrigt så är jag helt trött och slut idag. Har inte sovit mycket i natt och känner bara att jag skulle vilja krypa till kojs, men allt blir så knasigt om jag går och lägger mig nu. Får göra en tidig kväll ikväll istället, eller i alla fall försöka. Det brukar sällan bli som jag tänkt mig.
Upp