So tell me, why is it, we're never happy?..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Ligger just nu i sängen i Arvidsjaur och ska försöka att sova lite grann.
Vi beslutade att åka hit över helgen eftersom att vi har lite fix på bilen att syssla med. Ska väl passa på att hitta något att fota medan jag är här, även om jag inte riktigt vet vad jag ska fota. Ni har inga tips på något kul och intressant som jag kan försöka fånga på bild? 

Up, up and away..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Hur svårt är det inte att fota såpbubblor egentligen?
Lillebror och Hjärtat spenderade en hel del tid utomhus och blåste såopbubblor, samt jagade dem för att spräcka dem. Tyckte att det var passande att bege mig ut då och försöka fota dessa fina bubblor - dock blev nästan ingen bild blev bra. Är ju jätte svårt att få till såpbubblor på bild. Har ni provat fota såpbubblor någon gång? Blev ert resultat bra?
 
Ska prova på att fota ännu mer bubblor, och hoppas på att få ett bättre resultat!

Vilket hundgöra..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Fyfan för hundhår!
Jag är så less hundhår så det finns inte. När vi hämtade 745'an var det som att en hund hade bott i bilen och att bilägaren aldrig ens sett en dammsugare. Tog mig x antal timmar att rengöra all klädsel och tyg. Så nu säger jag då det - fan för hundhår. Ska det in en hund i bilen så ska den antingen sitta på en plastmatta med filt över eller vara i en bur - för sådär skrubbar jag aldrig igen. Fick vid några tillfällen sitta och plocka håret för hand - inte direkt trevligt. Men nu är den ren och ska så förbli.
 
Hunden på bilden är Gizmo, mamma & Uffes hund. Bilden är tagen medan vi var på besök där uppe. Visst är han ganska söt? Skulle lätt kunna ta med honom hem!
Upp