I tried carrying the weight of the world..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Har fått långväga besök från söder!
För närvarande är min pappa och hans fru Maritha upp på besök. Ritkigt trevligt för det var länge sen sist. För pappa var det tre år sen och Maritha har inte varit upp på åtta år - så nog kan man allt säga att det är på tiden. Vi har haft det riktigt mysigt i helgen. PDOL har ju varit i full gång, så vi satt på Kittel en sväng under lördagskvällen och bara mös på. Jag drack läsk och alla andra alkohol - är man chaufför så dricker man inget starkare än läsk! Men kul hade vi allt. Igår var vi och färdades land och rike runt - kändes det som i alla fall. Vi var till Storforsen en sväng och vandrade runt, tog en fika och bara mös. Sen for vi vidare mot Lakaträsk för att hälsa på farmor som vi inte sett på åtta år. Vart en hel dags tur och var inte hemma förrän efter klockan tio igår kväll. Idag blir det att besöka lite affärer och bara vara, sen ska vi grilla ikväll. Om vädret tillåter vill säga.
 
Bilden är tagen i Sandselet på Hjärtats föräldrars stuga. Vilken blomma det är, tror jag alla redan vet? Eller?

I'm forever keeping my angel close..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Hur snygg är inte min sambo egentligen?
Då vi åkte från Kiruna till Arvidsjaur i början på juni så passade jag på att smygfota Hjärtat då vi stannade till i Jokkmokk. Fick mig några andra bilder också, men ingen som ens är i närheten så bra som denna. Hjärtat gör sig alltid bra på bild, och eftersom att han är så snygg så måste jag ju fota han så fort jag får chansen. För någon vecka sen så passerade vi 5 års strecket, att tiden verkligen kan gå så fort. Känns som att det var nyss vi träffades. För mig är han den enda, och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.

When it's love. Yeah, you say them out loud. Those words, they never go away. They live on, even when we're gone. And I know an angel was sent. Just for me and I know I'm meant. To be where I am..

Anywhere you go, I'll be there..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Idag har jag träffat min lillebror och mamma. 
Hennes sambo med dotter var självklart med, och fick även träffa lite andra släktningar. Nog är han söt den där Tobias, och ena rediga pussar fick vi då vi skulle fara hem. Jag älskar hans söta små kommentarer - man får alltid skratta åt och med honom, sötungen! Han fick åka en sväng med mig i bilen - och det var han överlycklig för. Var inte många sekunder han var tyst, och skrattade åt honom gjorde jag flera gånger. Får väl se när jag får se dem nästa gång. 
 
Imorgon har vi en fullspäckad eftermiddag/kväll. Tre husvisningar står på schemat, får väl se om något är intressant. Är lite smått förtjust i två av husen, men de kan snabbt visa sig vara skit. Tyvärr. Brukar ofta vara så, att de som är bra på bild och som ser lovande ut är totalt värdelösa.
Upp