Meningslöst inlägg, men så blir det lite nu och då..

Idag är jag trött och hängig, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Blir ett meninglöst inlägg, men vad fan. Bättre än inget, eller? Idag har jag suttit och pluggat, pluggat och pluggat. Imorgon är det praktiskt och sen blir det att plugga, plugga och plugga igen. Ganska kul om man har motivation och orken.. Hittade upp dem båda mot slutet av min pluggstund. Efter det så åt vi korvstroganoff och pasta till middag innan vi begav oss ut och kikade lite i affärer. Vi landade först på Elgiganten där vi kikade runt lite grann.. Finns några saker som gärna hade fått följa med hem, men det får vänta ett tag. Sen for vi på ÖB och Dollar innan vi masade oss hemåt. Kul att få kika på något och bara strosa, även om inget speciellt inhandlades.
 
När vi kom hem så beställde jag min födelsedagspresent. Hjärtat hade beslutat att i år så skulle jag få välja min egna födelsedagspresent, och efter mycket letande så kom jag fram till vad jag behöver. Ni får se det då det kommer, eller att jag sparar det och visar på min födelsedag! Nä, nu ska jag spela lite datorspel innan jag ska krypa till kojs. Har en spännande dag framför mig imorgon!

Detta med att trilla hela tiden är hemskt..

Ligger bara och snurrar i sängen..
Får ingen sömn och kan inte komma till ro. Verkligen jobbigt, men vad ska jag göra? Har provat kolla på något, läsa, lyssna på ljudbok samt att bara ligga i mörkret och slappna av.. Inget funkar! Känns så jävla onödigt just nu, varför ska jag alltid ha problem då jag inte vill? Har en del ärenden att uträtta imorgon, foton att ta samt städning att göra.. Kommer jag att få något gjort? Det känns inte som det!

Har ni några mirakeltips på hur man lätt och snabbt kan somna så mottar jag dem gärna!

Sometimes you just have to wait...

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Alla som känner mig vet att jag så gärna vill ha en hund..
Lite komiskt dock att en som är så hundrädd som jag gärna vill ha hund. Men jag vill överkomma min hundrädsla och sen är jag inte rädd för alla hundar. Eftersom att vi har katterna (som för tillfället är på "semester" i Arvidsjaur) så kan vi inte skaffa en hund. Hjärtat vill att vi ska vänta - och då måste jag respektera honom. I vilket fall som helst så har jag super snälla vänner som mer än gärna lånar mig deras hundar för att stilla mitt hundsug lite grann. Jag brukar ju ha Annas underbara knasboll Smoke - En korkad men ack så söt "liten knähund".. Han är en Rottis/Schäfer så han är ju egentligen inte liten - men han vill gärna tro att han är det. Det är mysigt att ha honom här för då har man sällskap på alla sätt. Vill man vila så vilar han med dig, vill du gå en super lång promenad så är han med dig. Oavsett vad du vill göra så är han mer än gärna med. Lite roligt att jag verkligen dominerar denna hund, han vet att det är jag som bestämmer. Men jag backar för en tax, och typ skiter ner mig när en tax är i närheten. Har nog och göra med att taxar är skrämmande och bjäbbiga, och jag har varit med Smoke sen han var liten valp, så jag känner verkligen honom.
 
Nu senast så har jag varit hundvakt åt min kusin. Hon behövde någon som ville vara med lilla Tyson, och självklart ställer jag upp. Jag vill ju som sagt stilla hundsuget och hon behövde en hundvakt. Tyson är en 5 månaders liten Chihuahua/Jack Russel valp. Han är full av energi och galenskap. Inte en enda lugn stund med honom i närheten. Jack Russel'n i honom gör så han ibland är halvt om halvt galen, men ack så söt ändå. Ska vara med honom på måndag igen, ska bli kul. Sen får vi se när jag har Smoke igen. Saknar den klumpedunsen lite grann.
Upp