Så underbart mycket att se framemot..

Jag är verkligen seg på att berätta mina hemligheter för er..
Men jag har verkligen inte haft någon ork eller ens varit sugen på att blogga den senaste veckan eftersom att det har varit så mycket annat. Då jag känner mig på topp igen och suget att blogga kommit tillbaka så kommer jag att berätta allt det roliga som händer i mitt och Hjärtats liv just nu. Det är väldigt roliga saker för oss båda, och vissa saker är mer roliga för mig än vad det är för Hjärtat medan andra saker är lite roligare för honom och mer skrämmande för mig. Men det kommer att bli bra.. Ser verkligen framemot denna vår, den kommer att bli underbar.
 
Detta kommer nog att bli vårt bästa år, ett underbart år med massa underbara händelser, underbara saker och förhoppningsvis underbara människor att dela det med.

En nervös dag med blandade känslor..

I natt blev det ingen sömn alls..
Sömnen fick jag under 2-3 timmar på morgonen istället. Kan säga att hjärnan är trött och hela jag är helt seg. Nästan som att jag vandrar runt och pratar i slowmotion. Men så är det ibland och förhoppningsvis får jag mer sömn i natt - behöver verkligen det. Imorgon startar en av mina "hemligheter", och jag kommer att berätta för er antingen imorgon eller åt helgen om det. Men spännande är det och verkligen kul. Hoppas att allt kommer att gå bra. Från det ena till det andra, jag blev överlycklig för cirka en timme sen då Hjärtat ringde. Han har varit i Kalix hela dagen och jobbat och det såg verkligen mörkt ut där ett tag. Han ringde hem mitt på dagen och var då dyngsur, och lite grinig över att allt inte gick så smidigt som det skulle. Det såg ut som att han skulle bli tvungen att finna sig ett hotell i Kalix och stanna kvar där tills imorgon. Varken han eller jag ville det - men det löste sig. Stackarn är på väg hem nu och ska tillbaka imorgon före fan på morgonen - men varken han eller jag ville sova ifrån varandra. Kanske anses vara löjligt för vissa, men det går typ att räkna på två händer kring hur många dagar vi varit ifrån varandra sen vi träffades - och ingen av oss tycker om det. Vi vill sova med varandra och vi vill spendera tid med varandra. Så han tog ett snabbt beslut att fara hem och sova med mig i natt för att sen fara tillbaka imorgon - inte roligast. Men vi får i alla fall sova med varandra!
 
Nu är han bara minuter från att komma hem så jag ska gå och sätta igång duschen åt honom och se vad jag ska laga för mat åt oss. Sen blir det skutt i säng, så jag lär inte skriva mer förrän imorgon eller åt helgen. Ha en bra kväll och natt.

This is the world I know, unreliable and so cold..

Egentligen finns det hur mycket som helst som jag hade velat få ur mig, men jag vill inte skriva om hela mitt privata liv hur öppet som helst för vem som helst att läsa. Jag tror att den privata bloggen ska få sig ett besök, för jag kommer aldrig någonsin att kunna somna med allt detta inom mig.
 
Jag har typ en miljon tankar som snurrar i min skalle, många frågor men står här helt ensam och tom utan svar och utan att förstå något alls. Det enda jag vet med säkerhet är att inget någonsin kommer att bli sig likt igen.
 
 
 
 
Upp