Snart ett nytt år med nya möjligheter..

Gott nytt år till er allihop ute i vida världen.
Hoppas att ni alla får en bra kväll med mycket skratt och mys, en kväll att minnas med glädje. Nyårsafton är vår dag - mitt och Hjärtats förlovningsdag, så vi kommer alltid att minnas nyårsafton som något speciellt, oavsett. 
 
Vi har nyss fått i oss god mat, efterrätt och god dryck. Snart blir det dags för en drös sällskapsspel, riktigt trevligt. Jag bjuder på nyårsbilderna lite senare.

Skogspromenad i de värmländska skogarna..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
I lördags var vi ut på en liten skogspromenad.
Jag, Hjärtat, pappa och Azlan var ut på en liten skogspromenad på ett ställe, som i folkmun kallas Mana, i lördags. Vi gick läng en bäck som heter Örbäcken - riktigt fint. Man kan verkligen inte tro att det är vinter här, man kan verkligen inte tro att dessa bilder är tagna den 28 december. Självklart följde kameran med och jag fick mig några bilder som blev ganska bra. 
 
Lördagkväll spenderade vi med att kolla en film och bara vara. Nästan varje kväll har varit riktiga slapparkvällar sen vi kom hit - har blivit några filmer och lite serier. Mysigt att bara vara och varva ner med tv.
 

Lite sena bilder från julafton..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Delar med mig av fyra bilder från julafton.
Men eftersom att jag inte är så intresserad själv av att glo på hundra bilder med julmat, och hundra bilder på julklappar så har jag inte lagt upp några. Några enkla bilder innan ris á la maltan och sen bild på min pappa och Hjärtat. Vi hade en lugn och mysig julafton utan några större konstigheter. Riktigt mysigt och bra, i bra sällskap. 
Upp