If I knew all about this one thing..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF 50mm f/1,8 II |
 
 
Sitter i min ensamhet i lägenheten och bara är en stund.
Hjärtat och en killkompis till oss är och fixar xenon-ljus på vår bil. Det är bra, då ser jag bättre nu när höstmörkert kommer smygandes. Om jag hade velat så hade jag fått följa med, men kände inte mig så sugen på att stå i ett garage och pillra. Är helt trött, slut och tung i huvudet så det är skönt att få lite ensamtid och bara vara. Sitter och glor lite serier, ska skutta i duschen och sen funderar jag på att spela lite datorspel eller bara slöa och glo serier, vi får se vad det blir.

Bilden på underbara Hjärtat är tagen då vi var i Storforsen med pappa och Maritha. Visst har jag en snygg sambo? Världens finaste och snällaste grabb.

Everybody hurts but it's never enough..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF 50mm f/1,8 II |

 
Snacka om att det är mycket surr om hus på bloggen.
Men det får ni gilla, eftersom att det tar stor plats i vårt liv just nu. Var och tittade på ett hus igår, men det var inte helt rätt. Kändes inte rätt, vi kollade mest på det huset för att få en hum om hur stort 98 kvm i en 1 ½ plans villa yttrar sig och för att känna av hur stor tomten känns. Själva tomten och kvadratmetrarna fungerar helt klart - så länge huset har det vi är ute efter. Men detta hus, som vi nu kollade på, var inte riktigt oss. Går säkert att få till bra, men det var en hel del arbete och det kändes verkligen inte som vårt hus då man klev in. Så letandet fortsätter. På ett sätt är det jobbigt, men på ett annat sätt är det ganska kul att gå på visningar. Man lär sig mer och mer för varje gång. Har en husvisning redan imorgon, ska bli spännande och se vad det blir av det. 
 
Bilden är tagen av Hjärtat då vi var i Storforsen med pappa och Maritha. Har en hel del fina bilder därifrån. Får väl se vilka bilder jag bestämmer mig för att visa.

Låt ingen tala om vad du ska tro på..

| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
 
Vet att det är dags att uppdatera bloggen eftersom att den ekar ganska tomt.
Men vet inte vad jag ska skriva. Är så mycket som pågår och snurrar just nu - men inget jag vill dela med mig av. Annars går allt som det ska. Har två husvisningar inbokad denna vecka - ska bli spännande. Har lärt mig att inte ha några förhoppningar, men jag hoppas verkligen att vi ska hitta något snart. Denna väntan är jobbig. Annars har jag ett möte inbokat senare i veckan, ska umgås med en kompis ikväll och surra lite grann. Var ett tag sen vi sågs och bara snackade massa dynga. Sen är det inbokat en hel dag med Sara på fredag, vi ska chilla på, umgås och ha kul - vi ska faktiskt försöka oss på att koka palt. Det ska bli spännande och riktigt roligt. Är dags att jag kommer ut ur min bubbla lite grann, måste bege mig ut bland folk och hitta på roliga saker. 
 
Bilden är tagen från då pappa och Maritha var upp på besök och vi for och hälsade på farmor i skogen. Om inte alla vet vad det är för djur, så är det en ren! Helt okej bild, hade hoppats på att få en bättre bild. Men renen var ganska rädd av sig så detta var det bästa jag fick.
Upp